Röviden a GTA-ról

A GTA csapata elhivatott annak érdekében, hogy a magyar egyetemistáknak egy valóban hiteles és egyedi tapasztalatot nyújtani a lehetőségek országában rövidtávú kulturális csereprogramokon keresztül. Kevés olyan dolog van, ami jobban felnyitná az ember szemét, mint távol lenni az otthontól egy teljesen más környezetben, mely próbára teszi a határait és rákényszeríti az alternatív gondolkodásra. A program, amit számodra ajánlunk, tökéletesen ötvözi a stabil munkahely, szórakozás és utazás lehetőségeit.

A GTA márka a közelmúltban alakult viszont vállalatunk már 1994 óta van a piacon a kultúrális csereprogramok területén. Programpalettánkat folyamatosan bővítjük és mindig a legjobbakat kínáljuk a jelentkezőink számára. Odaadással és lelkes törődéssel foglalkozunk minden jelentkezővel, hiszen vállalatunk munkatársai már egytől egyig átélték ezt a programot (volt aki többször is) és tudjuk, hogy számotokra mit fog majd jelenteni mikor hazatértek.

A GTA kapcsolatban áll számos amerikai szervezet képviselőivel és a több évtizetes tapasztalat segít a minőség megőrzésében. Célunk az, hogy mindenki mosollyal az arcán térjen haza és azt mondja: “Megérte beiratkozni, mert komolyak, megbíhatóak és szívesen ajánlom majd másoknak is!”

Ma, az Active Brothers Kft. a magyarországi, romániai és moldáviai képviselője az amerikai kulturális programnak. Cégünk lehetőséget nyújt az egyetemisták számára, hogy 3 hónapot eltöltsenek Amerikában, hogy megtanulják az angol nyelvet, és haladóbb szintű angoltudással térjenek haza. Rengeteg jelentkező vett részt a kulturális csereprogramokon 1994 óta, elutaztak az Egyesült Államokba, látták annak szépségeit, megtapasztalták a kultúráját és szinte kiváló angol nyelvtudással, felejthetettlen élményekkel és értékekkel tértek haza.

2008-ban cégünk menedzsmentet váltott. Miután befejeztem az egyetemet én vettem át szüleimtől a vállalat irányítását. Azóta még nagyobb skálán próbáljuk hirdetni ezeket a programokat (online és offline), mert szeretnénk, hogy mindenki tudjon erről a lehetőségről. Én is részt vettem a Work and Travel programban 2006, 2007, 2008 nyarán. Mivel most az én feladatom a céget igazgatni, célkitűzésem az, hogy fejlesszem a programot és megosszam a Work and Travel program lehetőségének gyönyörű ötletét az egyetemistákkal Magyarország és Románia szerte. Ez a lehetőség ténylegesen olyan, hogy aki élni tud vele, annak megváltozhat az élete!

Azért mondom, hogy megváltozhat az élete, mert azalatt az idő alatt míg az egyetemista az Egyesült Államokban dolgozik, utazik és világot lát, tökéletesen megtanulja a nyelvet, ami előnyére válhat majd a munkaerőpiacon azután, hogy hazatér vagy a hátralevő egyetemi években.

A lehetőség adott, most már csak azt kell eldönteni, hogy VAGY-E ANNYIRA BÁTOR ÉS BEVÁLLALÓS, hogy elutazol egyedül vagy barátaiddal dolgozni Amerikába a nyári szünidő ideje alatt?

Pásztor Lehel – Amerikai Work and Travel Programok igazgatója